NGK 2015 in Haaren 7 juni

deelnemers Smash NGK 2015Voor deze Nationale Kampioenschappen schreven 12 leden van onze vereniging zich in, zij ontvingen een brief met alle nodige informatie.

Er worden herendubbels gespeeld door Casper met Marc, Guus met Wesley, Frank met Rowdy, Rene met Luca, Bab met Joan en Julian met Joshua.

Casper, Guus, Frank, Marc, Rowdy, Rene en Wesley spelen ook een enkelspel. We hopen op een gezellige (lange!) dag met mooie resultaten, maar vooral met vele blije gezichten.

Overgenomen van de website van de KNLTB:
Binnen de KNLTB worden jaarlijks de Nationale Kampioenschappen georganiseerd. De KNLTB is van mening dat er ook een Nationaal G-tennis Kampioenschap (NGK) georganiseerd moet worden. De KNLTB is in ondersteunende zin betrokken bij de organisatie van de NGK>
De Nationale G-tennis Kampioenschappen vinden om het jaar plaats. In 2011 is de eerste officiële KNLTB NGK bij ALTV Zoetermeer georganiseerd. In 2013 organiseerde TV Alexanderstad het evenement. Dit jaar zijn
de Nationale G-tennis Kampioenschappen bij LTV Haaren in Haaren (NB).
Hoewel de term ‘Nationale Kampioenschappen’ doet vermoeden dat alleen de beste spelers van het land deelnemen, mogen aan deze Nationale Kampioenschappen alle G-tennissers van elk niveau deelnemen.
In 2006 heeft Smash het officieuze kampioenschap georganiseerd en een jaar later LTV Haaren. Dat was en goed georganiseerd kampioenschap en een heel gezellige dag. Dus dat belooft weer iets voor dit jaar!

Onze toernooicommissie, bestaande uit Kees Rekoert, Marijke Rekoert en André Smit, heeft de inschrijving vanuit Smash geregeld. Alle leden kregen daarvoor een uitnodiging.
Lees de uitnodiging: NGK Haaren 7juni15